Черно море и Локомотив Пловдив играят при резултат 1:1 в интригуващ

...
Черно море и Локомотив Пловдив играят при резултат 1:1 в интригуващ
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Черно море - Локомотив Пловдив 1:1, отмениха гол на домакините

Черно море и Локомотив Пловдив играят при резултат 1:1 в завладяващ конфликт от 26-ия кръг на efbet Лига. Васил Панайотов съумя да открие в 31-а минута. Джовани изравни единствено 5 минути по-късно. В последната минута на полувремето Димитър Илиев изпусна дузпа. В 65-а минута ВАР анулира попадение на Алекс Фернандес. 

Двубоят стартира с напън за домакините, като Васил Панайотов опитва мерника си отдалеко, само че неопределено. 

В 17-а минута " моряците " имаха нов късмет. Едгар Пачеко опитва застрашителен удар от към 20 метра от воле, само че Динко Хоркаш съумя да се намеси уверено и да избие.

В 31-а минута натискът на домакините даде резултат. Едгар Пачеко получи превъзходен пас на левия фланг, огледа се и центрира на главата на Васил Панайотов, който матира Динко Хоркаш за 1:0. 

Едва 5 минути по-късно обаче, като че ли от нищото, Локомотив Пловдив изравни. Топката стигна до Матеус, който с малко шанс задържа кълбото и откри Джовани, чийто удар се оказа неспасяем за Дюлгеров за 1:1.

Така се стигна до 45-а минута, когато Димитър Илиев беше съборен в наказателното поле, а след инспекция с ВАР Георги Давидов отсъди углавен удар за " смърфовете ". Зад топката застана Димитър Илиев, само че неговия слаб удар беше отразен от Иван Дюлгеров. 

В 51-а минута, след центриране от ъглов удар, Атанас Илиев съумя да затрудни оптимално Динко Хоркаш, който се намеси класно и мазета.

15 минути по-късно домакините си помислиха, че са повели, само че това не се оказа факт. Алекс Фернандес матира Динко Хоркаш, само че след преразглеждане от ВАР Давидов реши, че има нарушаване против Ерик Сорга. 

Ето и съставите на двата отбора:

Черно море : Дюлгеров, Атанасов, Дробаров, Попов, Панов, Панайотов, Пашеко, Велев, Фернандес, Сула, Атанас Илиев;

Локомотив Пловдив : Хоркаш, Павлов, Петрович, Паскалев, Витанов, Зебли, Томашевич, Да Силва, Маркес, Димитър Илиев, Сорга;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР